Cursos
Tancar

Cursos de deriva

A deriva impartim tot un seguit de cursos propis, amb la col·laboració de professionals de prestigi, amb un sistema modular i flexible i a preus assequibles. Han estat professors nostres Aída Pallarès, Miqui Otero, Francisco Cabezas, Marina Espasa, Ricard Torquemada, Desirée de Fez, Pep Prieto, Eileen Truax, Esteve Plantada, Maria Fernández Vidal, Juan Pablo Villalobos, Agus Morales, Aina Torres, Toni Vall, Marina Porras i Joan M. Minguet, entre d'altres.

Curs Finalitzat

La crítica ha estat també, però, una poderosa eina d'identificació i anàlisi de la innovació, la rebel·lia i la transgressió.

Durada: 12 hores 30 minuts. Dm i dj de 18:30 a 21h

Dates: 05/desembre/19 al 19/desembre/19

Inscriu-t'hi
Curs Finalitzat

Avui el periodisme esportiu fa visible (i parla de) experiències i històries que han estat invisibles durant anys, i a més ho fa amb tota una bateria, en part innovadora i en part ben tradicional, de recursos formals i expressius. Intentant descriure aquestes transformacions, i donant eines a les alumnes per ser-hi, en el futur, també protagonistes, el taller s'estructura en tres mòduls de tres hores més una sessió final de cloenda de dues hores, a càrrec de Carlos Pérez de Rozas.

Durada: 11 hores

Dates: Del 11 al 19 de juny de 2019

Inscriu-t'hi
Curs Finalitzat

El curs, amb l’ajut de professionals que treballen sobre el terreny diverses formes de crònica i d’acadèmics que les estudien, proposa definir els contorns de la crònica com a gènere i enfocar sobre els seus mètodes, característiques i varietats.

Durada: 12 hores

Dates: Del 21 de març al 9 d'abril

Inscriu-t'hi

Cursos a demanda

A deriva també oferim cursos per a escoles, empreses, institucions i entitats socials. Si estàs interessat, pregunta'ns per la nostra oferta formativa en hola@revistaderiva.com

Formulari d'inscripció

Curs: Curs de crònica, migració i poesia