mega888 Cursos de periodisme | deriva
Cursos
Tancar

Cursos de deriva

A deriva impartim tot un seguit de cursos propis, amb la col·laboració de professionals de prestigi, amb un sistema modular i flexible i a preus assequibles. Han estat professors nostres Aída Pallarès, Miqui Otero, Francisco Cabezas, Marina Espasa, Ricard Torquemada, Desirée de Fez, Pep Prieto, Eileen Truax, Esteve Plantada, Maria Fernández Vidal, Juan Pablo Villalobos, Agus Morales, Aina Torres, Toni Vall, Marina Porras i Joan M. Minguet, entre d'altres.

Curs Finalitzat

Davant del repte de l'espectacularització digital: cap a on camina la crònica esportiva? Hi ha una preeminença de l'emocionalitat i la superficialitat, una dictadura del visual? De quins nous formats emergents cal estar atents?

Durada: 12 hores

Dates: 29, 30 de setembre, 1, 6, 7 i 8 d'octubre

Inscriu-t'hi
Curs Finalitzat

L’entrevista periodística viu una eterna joventut. Adaptable a tots els nous mitjans i suports, resulta una experiència entretinguda d’alteritat i d’identificació.

Durada: 16 h

Dates: 27, 28 i 29 d’octubre i 3, 5, 10, 11 i 12 de novembre

Inscriu-t'hi
Curs Finalitzat

El periodisme cultural sovint actua com un mer incitador al consum. La crítica ha estat també, però, una poderosa eina d'identificació i anàlisi de la innovació, la rebel·lia i la transgressió.

Durada: 12 hores

Dates: 26 de novembre i 1, 3, 10, 15 i 17 de desembre

Inscriu-t'hi

Cursos a demanda

A deriva també oferim cursos per a escoles, empreses, institucions i entitats socials. Si estàs interessat, pregunta'ns per la nostra oferta formativa en hola@revistaderiva.com

Formulari d'inscripció

Curs: Curs de crítica cultural. De la veritat a l’emoció [online]